ING Expert.ro Audit Partner
Home         
Harta site     
despre noi servicii cariere utile contact
Contabilitate financiara
Se adreseaza in general firmelor care au personal pentru contabilitatea primara si de gestiune. Acest serviciu este creat pentru a veni in sprijinul agentilor economici care apreciaza calitatea in contabilizarea operatiilor derulate, care vor sa fie reprezentati de personal calificat in relatia cu organele de control, care vor sa-si plateasca impozitele si taxele exact cum o cere legea.
Este un serviciu complex ce presupune personalizarea relatiei cu fiecare client si abordarea in detaliu a tuturor evenimentelor economice din viata unei societati.
Verificarea inregistrarilor contabile si a impozitelor datorate
Sunt patroni care vor sa doarma linistiti. Puteti fi si dumneavoastra ca ei. Transferati povara apasatoare a rapunderii asupra inregistrarilor in contabilitate si a situatiilor financiare pe umerii specialistilor nostrii. Sunteti asigurati si la propriu si la figurat.
Expertiza contabila
Legala sau judiciara este un serviciu in conformitate cu legea si cu normele CECCAR.
Asistenta fiscala si auditare impozite si taxe
Desi a aparut Codul Fiscal sistemul de impozite si taxe sufera modificari permanente. Sunteti pregatiti sa raspundeti pozitiv la interbarea:
"Sunt oare la curent cu tot ce se modifica?".
Daca raspunsul este sincer da - va multumim ce ne-ati vizitat pagina. Daca raspunsul nu este sigur da atunci nu ezitati sa ne cereti sfatul in tot ce nu vi se pare stapaniti in domeniul fiscal. Va asiguram ca raspunsurile noastre nu pot fi contestate.
Certificari financiare anuale
Pentru orice societate comerciala care nu are compartiment financiar contabil exista obligatia de a incheia contracte de certificare bilant cu un expert contabil sau societati de expertiza contabila.
Evaluare imobiliara si de intreprindere
Membra a ANEVAR, societatea noastra a efectuat numeroase lucrari de evaluare din diverse domenii de activitate. Spiritul de calitate si de satisfacere a pretentiilor clientului va ofera lucrari de valoare, executate in termene scurte si cu tarife rezonabile.